Mobil: +36 20 337 26 35

Jól hall a kisbabád?

Hangokra minden kicsinek szüksége van a beszédfejlődéshez. Ezért fontos, hogy minél előbb fény derüljön a halláscsökkenésre, ne csak akkor, ha a gyerek emiatt már többéves hátrányban van jól halló társaival szemben.

2010 februárjában nyitotta meg kapuit Budapest szívében egy speciálisan gyerekek számára létesített hallásdiagnosztikai centrum a Semmelweis Egyetem II. Számú Gyermekgyógyászati Klinikájának szakmai támogatásával. Magyarországon az újszülötteknek csupán 30 százaléka esik át objektív hallásszűrésen, ezért előfordul, hogy csak négy-hat éves korukban derül ki, hogy valami nincs rendben a hallásukkal.

Ha kihasználatlanul marad a korai felismerés lehetősége, akkor a rehabilitáció és a fejlesztés rosszabb helyzetből indul, és következményei a gyerek beszédfejlődésére, egész személyiségére hatással lesznek. Az EduKid Kft.-nél igénybe vehető komplex szolgáltatások, például az objektív audiológiai vizsgálatok, a magatartás(reflex)-megfigyelésen - vizuális megerősítésen -, játékos audiometrián alapuló vizsgálatok, a beszédfejlesztés, a részképesség-fejlesztés, a logopédia nagymértékben elősegítik a korai felismerést és rehabilitációt.

Speciális hallásdiagnosztika
hallókészülékek, fülillesztékek, elemek, kommunikációt segítő eszközök...
Copyright © 2015. Minden jog fenntartva EduKid kft.. | Az oldalt fejlesztette: Audiosoft IT-Consulting Kft.