Mobil: +36 20 337 26 35

Hallókészülékes rehabilitáció

Hallókészülékek

Rehabilitáció

Magyarországon egyedüliként speciális szakpedagógusok összmunkája biztosítja a legszakszerűbb hallókészülék illesztést.
Elengedhetetlen a korrekt ellátáshoz gyermek- és speciális audiológus, gyermek hallásakusztikus, szurdopedagógus, speciális fejlesztő pedagógus.

Cél: a meglévő hallásveszteség diagnosztizálása, a hallássérült gyerekek rehabilitációja és integrált fejlesztése. Az objektív audiológiai vizsgálatok mellett vizuális megerősítésen-, játék audiometrián alapuló vizsgálattal állapítjuk meg a küszöberedményt, melyet nemzetközileg elfogadott ISO minősítésű műszaki háttérrel biztosítunk.

Gyógypedagógussal közreműködve térképezzük fel annak tényét, hogy kizárólag hallásveszteségről van-e szó, vagy egyéb társuló probléma is jelen van. A hallásállapot feltérképezését követően egyéni rehabilitációs terv alapján végezzük az ellátást és a nyomon követést.

A feladatok közé tartozik a fejlesztő pedagógus, gyógypedagógus, logopédus szakemberrel való kapcsolattartás és az elért eredmények alapján az optimális beállítások elvégzése. Fontos a fejlesztendő területek áttekintése és a szükséges alternatíva ismertetése.

Kiemelten fontosnak tartjuk a szülők felkészítését illetve a szociális segítségnyújtást.

Hallókészülék kiválasztás:

Speciális hallásdiagnosztika
hallókészülékek, fülillesztékek, elemek, kommunikációt segítő eszközök...
Copyright © 2015. Minden jog fenntartva EduKid kft.. | Az oldalt fejlesztette: Audiosoft IT-Consulting Kft.