Mobil: +36 20 337 26 35

Munkatársaink

Takács Attiláné Katalin

Gyermek-hallásspecialista végzettségem mellé úgy éreztem, hogy szükséges a gyógypedagógia rejtelmeibe is elmélyülnöm. Tanulmányaim végeztével általános gyógypedagógiai és hallássérültek gyógypedagógiai asszisztensi képesítést szereztem.

Ma már minden fogyatékossági területről érkeznek hozzánk gyermekek és vizsgálatuk nem jelent problémát.

Szerdahelyiné Fehér Zsuzsanna

A beszédoktatás mellett tette le voksát szurdopedagógusként segíti munkánkat.

Ma már nagyon sok gyermek jár hozzá egyéni fejlesztésre : hallássérültek- CI viselő- és halló gyermekek.

Takács Szilvia

Csapatunkba audiológus asszisztensi tanulmányait folytató csecsemő - és gyermekszakápolóként csatlakozott, aki régóta foglalkozik tanulási problémákkal küszködő gyermekekkel.

Információk

Fontos! Javasoljuk, hogy óvoda- és iskolakezdés előtt vegyenek részt egy teljeskörű vizsgálaton, annak érdekében, hogy teljesen megbízható készülékkel kezdjék el az új tanévet. Hallásvizsgálat, hallókészülék-ellenőrzés (teszt, beállítás, kontroll) sz.e. új illeszték.

Nyári fejlesztés! Szurdopedagógus kolléganőink várják szeretettel a gyermekeket egyéni fejlesztésre a nyár teljes időtartalmára és természetesen utána is.

Szakembereink tapasztalatai alapján tényként kezelhetjük, hogy Magyarországon fejlesztésre szorul, a gyermekkori hallásproblémák felismerése és szakszerű, a kor követelményeinek megfelelő rehabilitációja. Sajnálatos, hogy az ország jelentős részén nem megoldható az átfogó szűrés sem az újszülöttek, sem az óvodás, sem az iskoláskorú gyermekek részére. Az a néhány központ ahol pedig működik, ott az infrastrukturális háttér nem megfelelő. Hasonló a helyzet a hallássérült gyermekek ellátásában is. Célunk egy olyan Gyermek Hallásdignosztikai és Fejlesztő Központ létrehozása volt, melynek programját három fő aspektus mentén kívánjuk megvalósítani.

Központunk létrehozásának alapja:

Egy olyan - a felnőtt ellátástól elkülönülő - gyermek miliő kialakítása, ahol szívesen vannak a gyerekek. A jelentkezők megfelelő csoportosításával, térben és időben való elkülönítésével, a betegség - illetve fogyatékosságtudat kialakulását is megelőzhetjük. Nélkülözhetetlennek tartjuk a családi játszószoba hangulatának megteremtését, hiszen csak ilyen körülmények között érhető el a gátlások feloldása, mely alapfeltétele a sikeres állapotfelmérésnek és rehabilitációnak.

Speciális hallásdiagnosztika
hallókészülékek, fülillesztékek, elemek, kommunikációt segítő eszközök...
Copyright © 2015. Minden jog fenntartva EduKid kft.. | Az oldalt fejlesztette: Audiosoft IT-Consulting Kft.